Over Zayn El Amier

Authentieke Midden-Oosterse Smaakbeleving

Wie zijn wij?

Unieke Midden-Oosterse Keuken Zayn El Amier in Den Haag

Ontdek de Authentieke Midden-Oosterse Smaakbeleving bij Zayn El Amier in Den Haag. Geniet van onze ambachtelijk bereide zoetigheden, hartige hapjes en luchtige broodjes. Gelegen aan de centrale Goeverneurlaan, bieden wij hoogwaardige lekkernijen, waaronder een menu met Arabische koffie, thee, falafel en hummus. Bezoek ons en proef de traditionele smaken van het Midden-Oosten!

Bekijk hier onze producten
Zayn Elamier

Authentieke Midden-Oosterse Smaak

Ervaar de ongeëvenaarde smaak van onze ambachtelijk bereide gerechten, met zorg geselecteerde ingrediënten en traditionele recepten die de rijke culinaire erfgoed van het Midden-Oosten weerspiegelen.

Handgemaakt met Liefde

Elk gerecht wordt met liefde en vakmanschap bereid. Onze getalenteerde chefs creëren met passie heerlijke lekkernijen, van knapperige baklava's tot hartige falafel, met oog voor detail en de hoogste kwaliteit.

Gastvrijheid in het Hart

Bij Zayn El Amier verwelkomen we onze gasten met warmte en gastvrijheid. We streven ernaar om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, waarbij uw tevredenheid en genot centraal staan. Uw smaakpapillen en welzijn zijn onze prioriteit.

Zayn Elamier
Catering op maat:

Authentieke Midden-Oosterse smaaksensaties voor uw gelegenheid

Bij Zayn El Amier verzorgen wij met toewijding en vakmanschap de catering voor al uw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, geboortefeest of verjaardag, wij staan klaar om u te verrassen met ambachtelijke gerechten van de hoogste kwaliteit uit de Midden-Oosterse keuken. Onze passie voor het vak proeft u in elk gerecht.

Bent u op zoek naar iets bijzonders om uw gasten te laten proeven? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we uw wensen afstemmen en een menu samenstellen dat perfect past bij uw gelegenheid

Wij streven ernaar om een unieke culinaire ervaring te creëren
Winkelwagen